HTML

Délkelet-ázsiai kalandok

Kisgyerekként arról álmodtam, hogy egyszer eljussak Thaiföldre, ebbe az egzotikus országba, amiről minden laikusnak elsőre a szexturizmus jut eszébe. Szerencsére erről szó sincs, aki egyszer eljut egy délkelet ázsiai országba, az azonnal megízlel egy merőben új, az itthonitól eltérő "ízvilágot", melytől vagy elmenekül vagy azonnal szerelembe esik. Velem és Zolival az utóbbi történt.

Friss topikok

  • Lord Jim: En is nagyon elveztem a beszamolot, koszi szepen. A fotoidhoz kuldhetnel egy linket. A multban meg... (2010.12.30. 20:16) Érkezés a paradicsomba

Archívum

Kezdetek

2010.12.29. 11:25 Tomzolka

Ahogy közeledtünk az indulás napjához, a barátnőink egyre kevésbé örültek az újabb kalandtúránknak, hiszen őket hátrahagyva "menekültünk" Bangkokba.
Zoli szerint nagyobb megértéssel voltak a lányok az utazásunk felé, mint amire számítottunk. (lehet alig várták már ezt a pár hét szabit...)
Az indulásunk előtt, hogy ne legyen minden olyan egyszerű, felhívtak az utazási irodától, hogy törölték az április 16-i járatunkat és helyette 14-én vagy 16-án tudnánk hazarepülni. Mi természetesen a 16-át választottuk, bár otthon csak annyit mondtunk, hogy ez az egy indulási dátum van felajánlva számunkra.
Így előre meghosszabbítottuk a kinttartózkodási időnket, bár még ez is nagyon rövidkének bizonyult, hiszen Thaiföldből sosem lehet elég.
Kiutazásunk reggelén kedves barátom vitt fel bennünket a reptérre. Sajnos a repülőgép késve indult, így viszont meglepetésünkre Kijevben nem kellett egy percet sem várnunk, mert bevárva a Malév járatát, egyből indultunk is tovább a trópusokra.
A repüléssel kapcsolatban túl sok mindent nem lehet mondani, én megkaptam a kis adag xanaxomat, hiszen félek a repüléstől. A kiszolgálás a fedélzeten a szokásos Ukrán "vendégszeretet" volt, fiúk mosolygósak, lányok fintorgósak.
A kaja a tavalyi évhez képest egy fokkal jobb volt, most még enni is képes voltam, így nem csak a kekszet ropogtattam egész úton. Repülőutunk ideje alatt megismerkedtünk két magyarral Zsoltival és Ilivel. Róluk annyit érdemes tudni, hogy Zsolti egy állat a szó jó értelmében, jókat pörögtünk vele, Ili meg egy világjáró, így sok hasznos információval látott el bennünket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr492545796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása