HTML

Délkelet-ázsiai kalandok

Kisgyerekként arról álmodtam, hogy egyszer eljussak Thaiföldre, ebbe az egzotikus országba, amiről minden laikusnak elsőre a szexturizmus jut eszébe. Szerencsére erről szó sincs, aki egyszer eljut egy délkelet ázsiai országba, az azonnal megízlel egy merőben új, az itthonitól eltérő "ízvilágot", melytől vagy elmenekül vagy azonnal szerelembe esik. Velem és Zolival az utóbbi történt.

Friss topikok

  • Lord Jim: En is nagyon elveztem a beszamolot, koszi szepen. A fotoidhoz kuldhetnel egy linket. A multban meg... (2010.12.30. 20:16) Érkezés a paradicsomba

Archívum

Előjáték...

2010.12.29. 11:22 Tomzolka

A tavalyi sikeres thaiföldi utazásunkat követően nem volt kérdéses, hogy újból ki kell mennünk ebbe a csodálatos országba és még több élménnyel kell gazdagodnunk. Szó mi szó Zolit nem kevés győzködés árán tudtam rábeszélni, hogy újra vállalja be a közös utazásunkat. Azonban nagyban hozzájárult ehhez, a thai turisztikai hivatal által kiiírt 2009-es pályázat, amelyen Mo-ról egyedüliként indultunk (teszem hozzá óriási sikerrel). Sajnos a versenyt nem nyertük meg, ugrott az ingyen nyaralás Thaiföldön, de úgy "felizgultunk" hogy eldöntöttük, ha találunk megfelelően olcsó repjegyet, akkor utazunk. A több hónapos jegyvadászat sikeresen zárult, igaz mi március körül szerettünk volna utazni, de végül csak áprilisi indulással tudtuk megvenni a jegyeket. Az Aerosvit vezetőváltásának köszönhetően rendkívüli akció keretében vettük meg a Bangkokba szóló jegyeket. Cakk-pakk 105 000 Ft volt + a stornó biztosítás.
A tavalyi 150 ropihoz képest ez nagyon kedvező volt. Ezen az áron maximum 10 Szeged-Budapest vonatjegyet lehetett volna venni két fő részére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://utazoo.blog.hu/api/trackback/id/tr462545781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása